• ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

    Οι εγκαταστάσεις για να προσφέρουν υψηλής ποιότητας σύγχρονες υπηρεσίες

  • ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

    Οι εγκαταστάσεις για να προσφέρουν υψηλής ποιότητας σύγχρονες υπηρεσίες

Πολυτέλεια & Άνεση

Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου έχουν αναμορφωθεί ώστε να προσφέρουν υψηλής ποιότητας σύγχρονες υπηρεσίες και διευκολύνσεις στους επισκέπτες του.

Το τμήμα Υποδοχής του ξενοδοχείου λειτουργεί όλο το 24ωρο ώστε να  μπορούμε να σας παράσχουμε κάθε είδους πληροφορία σχετικά, με τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου και τις μετακινήσεις σας. Στην αίθουσα πρωινού του ξενοδοχείου SeaSide, μπορείτε να απολαύσετε ένα πλούσιο πρωινό σε μπουφέ με πλήθος προϊόντων που  παρασκευάζονται στην κουζίνα μας και σερβίρονται φρέσκα καθημερινά.

Παραδοσιακή Κουζίνα

Στο εστιατόριο μπορείτε να απολαύσετε καθημερινά το μεσημεριανό και βραδινό σας γεύμα, επιλέγοντας ανάμεσα σε πεντανόστιμα και υγιεινά πιάτα της Ελληνικής κουζίνας.

Επίσης μόλις δυο βήματα απ’ την σεζλόνγκ σας, μπορείτε να δροσιστείτε με αναψυκτικά, φρέσκα φρούτα, σαλάτες και άλλα σνακ.

Cocktail Bar & Πισίνα

Στο pool bar όπου βρίσκεται δίπλα στην πισίνα μπορεί κανείς να απολαύσει μία κούπα καφέ τις πρωινές ώρες υπέροχα σνακ, φρέσκα sandwiches και χυμούς, δροσιστικά ποτά και παγωτά όλη την ημέρα.

Επίσης, οι μικροί και οι μεγάλοι λάτρεις του νερού και της κολύμβησης, μπορούν να απολαύσουν την υπέροχη πισίνα μας τις περισσότερες  ώρες της ημέρας, τις αναπαυτικες ξαπλώστρες γύρω απο αυτήν, παίρνοντας το πρωινό τους, απολαμβάνοντας ενα δροσιστικο ποτό ή πίνοντας  το καφεδακι τους διαβάζοντας κάποιο βιβλίο.

©2018 Seaside Studios | MHTE: 1144Κ133Κ0634200 | Designed & Developed by Futureproof.gr